Рециклиране на дюзи цена

Дюзите отговарят за правилното и точно разпределение/подаване на гориво в горивната камера. Дали ще говорим за бензинови или дизелови дюзи, и двата вида биват електроклапани, които се отварят за определено време (няколко пъти на секунда). 

Логично, при повредена, запушена или неправилно функционираща дюза поради някаква причина, неприятните последици засягат и разхода на гориво. Повредената дюза налага по-големи и сериозни щети на работата на двигателя, тъй като освен повишения горивен разход, често са налични колебания в оборотите, тракане, загуба на мощност, задимяване и др. 

Диагностика и рециклиране на дюзи цена

За да се стигне до диагностициране е необходимо първо да се доверите на коректен дизелов сервиз – София Дизел Център. Ние работим с изключително опитни инженери, които ще се погрижат да разрешат проблема с дюзата като резултатът за Вас ще бъде извършена услуга със заводско качество. 

Рециклирането трябва да се извършва в специализиран сервиз и помещение, където да се случи калибриране спрямо изискванията и препоръките на производителя. 

Как да избегнете проблеми с дюзите в бъдеще

За да си спестите сериозни главоболия с дюзите и немалко парични средства, препоръчваме Ви редовно да сменявате горивния филтър, който намалява износването на дюзите.

Зареждайте качествено гориво, за да увеличите живота на дюзите. Загубата на мощност на двигателя, както и неравномерната работа, често пъти е вследствие на повреда на инжектора. 

За какво можете да ни се доверите

  • Точно диагностициране на проблема 
  • Откриване на причините за неправилната работа на двигателя
  • Ремонт или рециклиране на инжекторите
  • Калибриране 
  • Смяна на горивен филтър
  • Обезвъздушаване на дюзите

Да решим проблема заедно! Доверете се на нашия инженерен екип с дългогодишен опит в ремонта, проверката и рециклирането на дюзите. При нас можете да разчитате на индивидуално отношение, прецизно извършена услуга и напълно достъпни цени за потребителя! 

При съмнения за проблем по горивната система, не се колебайте да ни потърсите на 070010730

Споделете!

Facebook Коментари