дизел сервиз софия дизел център

Оторизиран Дизел Сервиз: София Дизел Център

При проблем с горивната система на вашия автомобил, това което трябва да направите е да се обърнете за помощ към оторизиран дизел сервиз.

Защо е много важно ремонтът да бъде извършен в специализиран сервиз дизел?

Специализираният бош сервиз софия, разполага с необходимата апаратура и технология за диагностика, проверка и рециклиране на механични, комън рейл дюзи и помпи за високо налягане.

Другото, на което трябва да се обърне внимание е извършването на ремонта от високо специализирани механици с дългогодишна практика и 100% гарантирано качество.

Нашият дизел сервиз е модерен, иновативен, разполагащ със специализирана база и лаборатория и е изцяло оторизиран да работи с марките BOSCH, DENSO, DELPHI, SIEMENS и други.

В София Дизел Център предоставяме на нашите клиенти желаното качество на извършените услуги. Ако търсите добър bosch diesel център, обърнете се към нас.

Разполагаме с богата складова база с различни артикули на водещи производители и това, което ни поставя на първо място е прилагането на технология препоръчана по данни на производителя.

При извършване на ремонт или рециклиране използваме оригинални резервни дизел компоненти в нашия дизел център софия.

Оторизиран сервиз за дизел ремонти – бързо и гарантирано качество на извършената услуга

София Дизел Сервиз разполага с необходимите стендове за проверка и правилна диагностика за последващия ремонт.

Модерният ни супер дизел център предоставя на клиента желаното качество на ремонт, рециклиране и тестване на дизел частите.

Доверявайки се на специализирания сервиз за извършване на ремонтни дейности на марката BOSCH в Sofia Diesel Center, нашите квалифицирани специалисти ще ви помогнат бързо и надеждно.

Иновативната база и лаборатория може да разреши всякакъв проблем с горивната система на водещи производители на горивни системи на марката  BOSCH на достъпни цени за всеки.

Как се извършва ремонтът и какви са предимствата при извършен ремонт на горивна система на марката  BOSCH в Дизел Сервиз София?

  • Ремонтът се извършва от квалифицирани механици
  • Работим само с оригинални части
  • Проверка и тестване след извършеният ремонт

Нашият сервиз София Дизел Център може да разреши всякакви проблеми на всички типове горивни системи на леки, тежкотоварни, трактори, комбайни, камиони, автобуси и други.

Заповядайте при нас! Ние ви очакваме!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Споделете!

Facebook Коментари