сервиз дизел

Сервиз дизел

При проблем с дюзите може да разчитате изцяло на нашия оторизиран сервиз София дизел център. Можем да ремонтираме дюзите на колата ви, в най кратък срок, като за тази цел разполагаме с необходимата технология и специалисти с дългогодишен опит.

Добър Сервиз Дизел – София Дизел Център

Зависи от желанието ви и състоянието на вашия автомобил, в нашия дизел сервиз ще разрешим проблема, като ремонтираме или регулираме дюзите на автомобила.

Можете да си закупите нови дюзи или да ги оставите за рециклиране и в замяна да получите нови, без да губите време и невъзможност да ползвате автомобила си.

Ние можем да рециклираме дюзи на всички производители BMW, AUDI, SITROEN, DACIA, FORD, FIAT, HONDA, MAZDA, NISSAN, OPEL, LANCIA, SEAT, SKODA, SUZUKI, и други.

Ако дюзите имат нужда от почистване или подмяна на резервни части, вие сте на правилното място. Нашият дизел център ще отстрани проблема и удовлетвори желанието ви.

Дали става въпрос за регулиране, кодиране или почистване на дизелови дюзи, специалистите в нашия сервиз за дизел ще ви помогнат при всякакъв проблем с горивната система.

Разполагаме с оборотни дизелови помпи и дюзи, демонтираме (свалени) помпи и дюзи за проверка и ремонт.

В дизел център София предлагаме диагностика и демонтаж на дюзи на всички производители, също така смяна на разпръсквачи на дюзи, смяна клапан налягане на дюзи и други.

Сервиз дизел “София Дизел Център”

сервиз дизел
дизел сервиз софия дизел център

Имате нужда от смяна на гарнитури ГНП и ремонт на електроника ГНП?

Не се колебайте, доверете се на нашите механици с дългогодишна практика и с гарантирано качество на услугата.

Съвременната ремонтна база на нашия сервиз за дизел, оторизираните дизелови стендове и висококвалифицираният персонал са това, от което вие имате нужда за качествено извършване на услугата на достъпна цена.

С помощта на модерните стендове, с които разполагаме, можем да ви гарантираме високо качество на услугата в дългосрочен план.

Проверката на дюзите се извършва в деня на приемането на професионален стенд за тест на бензинови дюзи, а почистването се извършва по доказано ефективен метод – чрез ултразвук.

Когато автомобилът ви изпитва колебания, задъхва се при високи обороти, прекъсва при ускорение, разходът е повишен, това са ясни признаци, че има проблем с горивната система.

Можете да разчитате на нас за 100% оторизиран и експресен ремонт дори в рамките на деня.

Когато се налага да се смени клапан на високо налягане на дюза, важно е той да бъде проверен на стенд.

Ако двигателят влиза в авариен режим при подаване на газ или пада налягането в горивната система, вероятно има проблем с клапанната група на инжекторите.

Нашият дизел сервиз разполага със съвременни машини и апаратури за качествено ремонтиране на необходимите части на автомобила ви.

Извършваме механично и електронно стендоване, с гарантирано и дългосрочно качество на извършената услуга и безпроблемен работен процес на вашето ГНП.

Вашият развален инжектор може да го замените с рециклиран на достъпна цена и с гаранция за вашето спокойствие и сигурност.

Почистването на дюзите от нашите механици не само ще намали разхода на горивото, а и ще повиши мощността и улесни запалването през студените месеци.

 

 

 

 

 

 

 

 

Споделете!

Facebook Коментари