Сервиз за дюзи

Сервиз дюзи

Когато имаме проблем със запалването или колата губи мощност, прекъсва и влиза в преразход на гориво, налице е някакъв проблем. Дългогодишният опит на нашите специалисти в сервиза ни дава възможност на специалистите бързо да установят повредата.

Оборудването, с което разполагаме включва последно поколение стендове, които в комбинация с професионалните ни умения, гарантират безкомпромисно извършени диагностика и обслужване.

В София Дизел Център – оторизиран сервиз за дюзи – се извършват диагностика и пълен ремонт на всички дизелови механични дюзи, почистване на дюзи и комън рейл инжектори в ултразвукова вана.

Извършваме стендоване и тестваме инжекторите за количество впръскано гориво и високо налягане.Всички дюзи задължително биват почиствани в ултразвукови вани, за да се премахне натрупалият се нагар.

След почистването се монтират на изпитателните стендове, където се извършва диагностика на компонентите.

Дюзите се проверяват на изпитателен стенд, като се следи за качеството на разпрашаване на С– гарантирано качество на услугата

Сервиз за дюзи – София Дизел Център

В сервиза ни за дюзи София Дизел Център може да разрешим всеки проблем по горивната система на вашия дизелов автомобил.

След констатиране на проблема, нашите механици преценяват дали има нужда от смяна на разпръсквач или друг детайл от проверяваната дюза.

При всички видове комън рейл инжектори се проверява количеството впръскано гориво в различните режими на работа на автомобила.

В сервиза ни за дюзи в София се извършва прецизен ремонт със заводско качество. Стендовете, с които разполагаме, са снабдени с богата база данни за всички произведени до момента комън рейл инжектори.

В резултат на данните от стендоването се констатира точният проблем, прави се анализ, който включва разглобяване и правилна преценка на износените части.

По желание на клиента се извършва рециклиране на дюзите.

В оторизирания сервиз, с който разполагаме за ремонт на дюзи, ние предлагаме оригинални части, гарантиращи безпроблемно и дългосрочно шофиране.

При нас можете да оставите вашата развалена част и веднага да получите нова, което ви спестява време и парични средства.

 

 

 

 

Споделете!

Facebook Коментари