Смяна на разпръсквачи на дюзи

В София Дизел Център предлагаме смяна на разпръсквачи на дюзи на следните марки: BOSCH, DELPHI, SIEMENS, DENSO на изключително изгодни цени. Нашият дизелов център разполага с модерни стендове за проверка и тест на дизелови инжектори (дюзи) комън рейл и на най-ново поколение дизелови пиезодюзи.

Неспазване на код в инжекторите: размисли и последици

Ефективност – при някои системи може и да не забележите кой знае каква разлика. При некоридани инжектори, автомобилът може да не функционира оптимално като това най-често се забелязва като увеличен разход на гориво, черен дим и др.

Отслабена мощност – когато инжекторите не са кодирани може да се стигне до лошо изпълнение по време на различните работни режими на автомобила.

Non-start – когато работите с по-нови системи, и ако не е правилно кодирането, може да имате проблеми със запалването на автомобила.

DELPHI Common Rail инжекторите, например, изискват кодиране на двигателя. Обикновено кодът се състои от 16 цифри и букви или 20 знака за новите С3i инжектори. По правило всички имат нужда от код макар че някои ранни версия не позволяват.

Стандартната продължителност на кода е 16-24 цифрено-буквени символи, като това зависи главно от превозното средство. Кодът обикновено се намира върху главата на инжектора. Друг начин, чрез който можете да откриете кода е като използвате QR за сканиране, за да получите тази информация.

Ремонт на пиезо дюзи и пиезо инжектори

Смяна на разпръсквачи за Денсо, Бош, Делфи

Смяната на разпръсквачите с нови се извършва само след установена проверка на дизеловата дюза. Това се извършва с помощта на специализиран стенд. В случай, че се засекат грешки или нарушени показатели в количеството впръскано гориво можем да говорим за съществуваща неизрядност, което в повечето случаи налага смяна на разпръсквачите. При належащ ремонт на дюза се ползват само и единствено оригинални впръсквачи като се спазва технологията на производителите.

Оригинални разпръсквачи – смяна в Sofia Diesel Center

Ако се чудите на кого да се доверите за извършване на смяната на разпръсквачите, обърнете се към нас – София Дизел Център – най-модерният, голям и съвременен дизелов сервиз, оторизиран за ремонтни дейности, включващи диагностика, ремонт, рециклиране и продажба на дизелови помпи и дюзи.

Какъв е ефектът след смяна на разпръсквачите?

Почти веднага след смяната на разпръсквачите с нови ще забележите по-оптимална работа на двигателя, която се вижда в различните режими, намален разход на гориво и по-малко вредни емисии.

Ако към момента имате нужда от подкрепа със смяната на разпръсквачите, моля, не се колебайте да потърсите нашата професионална гледна точка. Можете да ни откриете от понеделник до петък в кв. Драгалевци, ул. Папрат 37, София, между 09:00 и 18:00 ч., където да обсъдим проблема или да ни позвъните на 0700 10 730.

В случай, че не сте от София, обадете ни се, за да получите повече подробности. За клиенти извън София работим с куриери с изпращане и получаване на частите.

Други услуги, които извършваме:

  • Кодиране на дюзи
  • Продажба на дюзи
  • Регулиране на дюзи
  • Продажба на помпи
  • Смяна на гарнитури гнп
  • Ремонт на електроника гнп
  • Рециклиране на дюзи
  • И други.

При необходимост, очакваме Ви в София Дизел Център, за да разрешим и Вашия проблем!

Работите ли с куриерски фирми?

Да, работим с всички куриери. Всеки работен ден получаваме помпи и дюзи за проверка и ремонт от цяла България.

Трябва ли да се запази час?

Не е необходимо от запазване на час за проверка и ремонт на помпа или дюзи. Приемат се на момента и се предават на нашите специалисти.

лого на София Дизел Център
Научете повече на нашият официален интернет сайт

Споделете!

Facebook Коментари