Стенд за дюзи

Стенд за дюзи

Ако искате проверка или ремонт с качествен стенд за дюзи със заводско качество, спрете се на инженерния екип към дизелов сервиз София Дизел Център.

Най-модерната технологична база в страната

Ние се отличаваме с най-модерната технологична база в страната, оборудвана със специализирани машини и стендове за дюзи от последно поколение. При нас можете да разчитате на 100% качествено свършена работа от професионалисти, отдадени на работата си.

Ние сме оторизиран дизелов сервиз, който предлага прецизно регулиране и ремонт на дизелови дюзи и горивонагнетателни помпи за леки, леки, лекотоварни, товарни автомобили и автобуси. При необходимост от ремонтна дейност на горивонагнетателни помпи на Бош тип CP1+, CP2+, CP3, CP4,  свържете се с нас незабавно за консултация с нашите инженери.

При работа ползваме висококачествени стендове, които освен за проверка, могат да се използват и за калибриране на дизелови помпи на марки CAT, Denso, Delphi, Bosch, Siemens.

100% нови и съвременни стендове

Служим си с 100% нови и съвременни стендове със система за цифрово измерване на горивото на базата на компютър.

Освен регулиране, ремонт и рециклиране, в София Дизел Център извършваме и почистване на всички марки дизелови дюзи Бош, Делфи, Сименс, Вдо, Континентал, Дензо. За целта си служим със специализирани препарати като почистването се извършва само спрямо указанията и изискванията на производителя.

При нужда от рециклиране и ремонтна дейност, ние ползваме качествени оригинални резервни части, но по желание на клиента можем да работим и с техни евтини заместили (макар че не го препоръчваме).

София Дизел Сервиз разполага с огромна складова наличност, което Ви позволява да върнете дефектиралата дюза или помпа и да получите на място перфектно рециклирана. Така ще Ви спестим време и пари.

София Дизел Център – Оторизиран Дизел Сервиз за проверка, ремонт и рециклиране на дизелови помпи и дюзи.

Базирани сме в София, но работим с клиенти от цялата страна, желаещи да рециклираме дюзата или помпата им. За целта ползваме услугите на куриери – бързо, удобно и достъпно.

Ако имате понастоящем проблем с помпата или дюзата, обадете ни се и ние ще се погрижим за него!

Споделете!

Facebook Коментари