sofia diesel center

Супер дизел

Ако търсите фирма-изпълнител, която да Ви съдейства с разрешаването на проблемите с горивната дизелова система, разчитайте на експертното мнение на Супер дизел сервиз.

Ние се занимаваме с диагностика и откриване на грешки при горивни системи дизел с електронно управление и нулиране на сервизни интервали.

Супер дизел: ремонтни дейности

За нашите клиенти предлагаме детайлна инспекция и поддръжка – смяна на масло, филтри и др, както и:

  • Горивни системи дизел с електронно управление – включително монтаж, демонтаж на дюзи и гнп помпи
  • Ремонт на механични гнп
  • Ремонт на радиално-бутални помпи с електронно управление
  • Ремонт на CR – помпи и инжектори

При необходимост от ремонтна дейност, свържете се с нас на 0889 674 141, за да обсъдим:

  • Диагностика на леки и лекотоварни автомобили, камиони и бусове.
  • Демонтажна и монтажна дейност на дизелови компоненти
  • Проверка, ремонт, рециклиране и регулиране на помпи и дюзи спрямо изискванията на производителя
  • Смяна на масла и филтри
  • Сезонни сервизни инспекции (подготовка на автомобила за летен/зимен сезон)
  • Диагностика на горивна система при покупко-продажба на автомобил

Защо да изберете Супер Дизел Сервиз?

През годините Супер дизел сервиз се доказа като надежден партньор и професионалист в ремонтните дейности на елементите от горивната система при дизеловите автомобили.

При нас работят съвестни механици и инженери, които следят отблизо най-иновативните методи за въвеждане на повредената част в изправен вид. В нашия супер сервиз си служим само с най-новите машини, стендове, оборудване и консумативи, защото за нас е важно да удовлетворим максимално клиента.

Създаден през далечната 1990 г, Супер дизел разполага с едва един изпитателен стенд и един сътрудник. Няколко години по-късно, сервизът се премества в по-голям и просторен сервизен комплекс, оборудван по всички изисквания с модерна техника за ремонт и диагностика на дизеловите горивни системи.

Към днешна дата сервизът може да се похвали с възможно най-съвременните, надеждни и модерни стендове и машини, гарантиращи качествен и прецизен ремонт. Стендовете на Супер дизел сервиз са от последно поколение, осигуряват висока прецизност на работата, а измерванията и регулировките гарантират оптимална работа на двигателя.

Запознайте се екипа ни

Супер сервиз се състои от висококвалифицирани и опитни специалисти, обучавали се в специализирани учебни центрове в развити страни като Австрия, Германия и Англия. Супер Дизел гарантира за качествено и отлично извършен ремонт с гаранция. Супер сервиз е един от малкото сервизи, които могат да се похвалят с толкова прецизна и детайлна работа и умения, касаещи ремонта на елементите на горивната система. Заповядайте при нас – нашият сервиз дори разполага с многобройни статуетки и признания, доказващи нашия неуморен труд и отлична квалификация.

Споделете!

Facebook Коментари