снмка за ремонт на помпи

Цена за ремонт на ГНП Бош

Проблемният старт на дизеловите двигатели често говори за съществуващ проблем, касаещ гнп елементите. Най-честият ремонт на елементи се налага при редови и механични помпи.

След извършен ремонт на гнп е налице безпроблемен старт на двигателя, както и подобрена работа във всичките му режими. Когато се извършва смяна на елемент, съветваме Ви да заменяте и вентилите – това са специални клапани за налягане. С тях е необходимо да се заменят също и всички уплътнения с нови.

В София Дизел Център можете да се доверите на инженерния ни екип от опитни специалисти, които ще извършат за Вас ремонт на елементи за горивни системи на Zexel, Bosch, Denso и други.

Качествен и прецизен ремонт на ГНП

София Дизел Център е надежден сервизен център за ремонт на всякакви проблеми, свързани с горивната система на дизеловия автомобил. Нещо повече, това е единственият в страната сервиз, който е оторизиран за извършването на ремонтни дейности като проверка, тест на стенд, рециклиране и ремонт, продажба на дизелови дюзи и помпи. Нашият сервизен център е отлично и съвременно оборудван с всички необходими и задължителни машини и консумативи за осъществяването на прецизен, бърз и същевременно надежден ремонт.

София Дизел Център е специализиран дизел сервиз за качествен ремонт и рециклиране на дюзи инжектори и помпи ГНП с гаранция.

Ако търсите синоним на отлично свършена работа, знайте, че София Дизел Център ще отговори на очакванията Ви!

При нас редовно се следят и оптималната работа на нашите машини – обновяваме редовно апаратурата си с най-нови, модерни стендове от последно поколение, защото знаем колко е важно за Вас да сте сигурни в 100% прецизен и качествен ремонт, и то навреме!

Нашите съвременни стендове на Bosch са предназначени за детайлна проверка и диагностика на Common Rail системи. Ние сме една от малкото фирми, които непрекъснато обновяват и модернизират технологичната си лаборатория, защото за нас е от ключово значение да можем да свършим работа спрямо изискванията на производителя.

В това отношение колегите не правят никакви компромиси. При нас се работи само с оригинални резервни части, гарантиращи качествен, надежден ремонт и удовлетвореност за клиента.

Най-яркият пример за това е дизеловата система Common Rail, която на практика трансформира съвременния двигател. Тази система е модулно проектирана като към нея фигурират инжектори, рейл и компютър, както и помпа за високо налягане.

снимка н астенд за ремонт на ГНП

Диагностика и ремонт на гнп в София Дизел Център

Ако търсите надеждна фирма за качествена диагностика и ремонт на гнп бош, София Дизел Център е Вашето място. Тук извършваме ремонт и на роторни гнп помпи, както и следните дейности:


  • Диагностика на специален за целта стенд
  • Локализиране на повредата
  • Ремонт на електронния блок
  • Подмяна на дефектиралите части
  • Работа с оригинални резервни части
  • Програмиране на помпи
  • Регулиране на стойностите на стенд
  • Зацепване и центровка на помпа
  • Тест и проверка на работата
CC0 by Pettycon 
https://pixabay.com/en/users/Pettycon-3307648/?tab=about
Работим с куриер

За клиенти извън София

За клиенти извън София работим с получаване и изпращане обратно на частите до всяка точка на страната посредством куриери.

CC0 by Pettycon 
https://pixabay.com/en/users/Pettycon-3307648/?tab=about
Ремонт в рамките на деня

Експресен ремонт

При необходимост можем да извършим и експресен ремонт дори в рамките на деня на напълно достъпни цени!

Доверете ни се! Ние ще се справим бързо и качествено с всякакъв проблем с горивната система на Вашия дизелов автомобил!

Споделете!

Facebook Коментари